Alla STFs egna fjällstationer kommer även i sommar att erbjuda fantastisk mat, men på flera fjällstationer är det nytt för i år att vi erbjuder endast en härlig varmrätt med fokus på lokala råvaror och en smarrig dessert som tillval. Middagskoncepten på STF Blåhammaren, Sylarna och Helags kommer dock ha kvar sin ordinarie form. Har du bokat trerätters middag på STF Storulvån, Grövelsjön, Saltoluokta, Abisko eller Kebnekaise utgår alltså förrätten och du kommer att kompenseras för detta på plats. Vi gör dessa förändringar för att möjliggöra ett tryggt besök hos oss och tackar för förståelsen. Den mycket svårförutsägbara situationen i sommar under coronapandemin innebär att vi kommer att ha lägre bemanning än en vanlig sommar, vi har därför valt att ta fram en lösning där vi kan erbjuda ett något mindre utbud med hög kvalitet på samtliga fjällstationer, det får dock lite olika uttryck på olika fjällstationer beroende på deras förutsättningar och upplägg.